Rábakész Kft.

 · 

"Jót, s jól!"

A Rábakész Kft. vezetőinek és munkatársainak sok évtizedes szállodaipari és vendéglátóipari tapasztalatára alapozva eredményesen üzemeltetünk szállodát, éttermet, kávéházat, büfét. Az egyes egységek - az eltérő vendégkörök igényeinek leginkább megfelelő üzletpolitika érdekében - önállóan működnek, hatékonyságukat ugyanakkor a központi tudásmenedzsment és beszerzés is segítik.
 

Hotel Konferencia, Győr

 
Győr egyik legimpozánsabb belvárosi szállodája, 13 szobával és 8 apartmannal. A Hotel Konferencia 5 konferencia- és különteremmel is rendelkezik, így Győr egyik legideálisabb helyszíne konferenciák, tanácskozások, értekezletek, fogadások, tréningek, bálok, bemutatók, kiállítások, lakodalmak és egyéb üzleti- illetve magánjellegű összejövetelek teljes körű lebonyolítására.
Szállodánk kávézójában a frissítő italok mellett, házias, természetes alapanyagokból készült süteményekkel tortákkal várjuk kedves vendégeinket. Kínálatunkban megtalálhatóak az egészséges fitness sütemények is, melyek culor és liszt hozzáadása nélkül készülnek.
Szülinapi medenceparty gyermekeknek: fantasztikus vizes programokkal, szakképzett személyzettel várjuk a szülinapos gyermekeket és barátaikat.

 
 
 
Hotel Konferencia, Győr
 
Hotel Konferencia, Győr
 
Hotel Konferencia, Győr