Rábakész Kft.

 · 

"Jót, s jól!"

A Rábakész Kft. 1999-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A cég napjainkig meghatározó alaptevékenysége munkahelyi- és intézményi vendéglátás (közétkeztetés cégeknél, iskolákban, óvodákban), Győr-Moson-Sopron megyében közel 20 konyhán látunk el üzemeltetői feladatokat, ahol naponta több mint 2000 főre biztosítunk egészséges és változatos étkezést. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Rábakész Kft. mára már több önálló, egymáshoz mégis szorosan kapcsolódó üzletággal rendelkezik: szállodát, éttermet üzemeltetünk, céges- és magánjellegű rendezvényeket szervezünk és bonyolítunk le teljes körűen, saját cukrászüzemet és hidegkonyhát működtetünk.
 
A Rábakész Kft. széles körű beszállítói kapcsolatainak segítségével különböző, egy cég gördülékeny működéséhez szükséges általános- és speciális eszközök eseti- vagy folyamatos beszerzésével is foglalkozik. Kereskedelmi kínálatunkban megtalálhatóak a munkavédelmi ruhák és eszközök, a számítástechnikai eszközök és kellékanyagok, irodaszerek, tisztítószerek is, melyeket versenyképes árakon, rövid határidőn belül és akár egyediesítve is szállítunk.
 
 

Legfőbb értékeink

 
Sikereink és további fejlődésünk záloga ügyfeleink, partnereink és munkatársaink iránti elkötelezettségünk, így munkánkat az alábbi elvek mentén végezzük:
  • Valóban ügyfélbarát hozzáállással, rugalmasan alakított, teljes mértékben személyre szabott ajánlatokat, javaslatokat kínálunk.
  • Mindenkivel átlátható, korrekt és pontos elszámolásra törekszünk.
  • Meglévő kapcsolatainkat lelkiismeretesen ápoljuk.
  • Működésünk személyi- és tárgyi feltételeit rendszeresen felülvizsgáljuk, fejlesztjük.
  • Munkatársainkat megbecsüljük, és folyamatos fejlődésre ösztönözzük őket.
 

Főbb cégadatok

 
Cégnév: Rábakész Kft.
Székhely: 9027 Győr, Martin utca 1.
Cégjegyzékszám: 08-09-008172
Adószám: 11831321-2-08
Közösségi adószám: HU11831321